Lunch

Dagens lunch 135 kr, inklusive sallad och bryggkaffe, serveras klockan 11-14

(pensionärserbjudande 120 kr, klockan 13-14)

Vecka 25

MÅNDAG

1. Nyhet! Kombo: kyckling med ingefära & honung,
     (champinjoner, salladslök och chili)
     och friterad kyckling, serveras med jasminris

2. Vegan: wokad tofu med färsk svamp
     och färska grönsaker, serveras med jasminris

3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
     eller vegetariska dumplings, bambuskott,
     morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

TISDAG

1. Nyhet! Kombo: Pad Thai med kyckling,
     och friterad kyckling, serveras med jasminris

2. Vegan: wokade sojabitar med svamp
     och färska grönsaker, serveras med jasminris

3. Grön-currygryta (lite stark) med kyckling
     eller vegetariska dumplings, färsk zucchini
     och bambuskott, serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

ONSDAG

1. Nyhet! Kombo: kyckling Tom Yum,
     (champinjoner, morötter, limeblad och paprika)
     och friterad kyckling, serveras med jasminris

2. Vegan: wokad tzay med sötsur sås
     och färska grönsaker, serveras med jasminris

3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
     eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,
     röd paprika, morötter, limeblad och jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

TORSDAG

1. Kombo: biff med mixed pickles (mango & lime),
     (zucchini, paprika och minimajs)
     och friterad kyckling, serveras med jasminris

2. Vegan: wokade äggnudlar med tofu
     samt svamp och färska grönsaker

3. Banyan-curry (röd curry, jordnötssås, lite stark)
     med kyckling eller vegetariska dumplings,
     bambuskott, zucchini, chili och morötter,
     serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

FREDAG

Midsommarafton och midsommardagen har vi stängt.
Välkomna åter på söndag.

Bokningsförfrågan

Notera att det här är en bokningsförfrågan och att bokningen först gäller i samband med att en bekräftelse skickas via e-post. Vi återkommer så fort vi kan!