Lunch

Dagens lunch 135 kr, inklusive sallad och bryggkaffe, serveras klockan 11-14

(pensionärserbjudande 120 kr, klockan 13-14)

Vecka 16

MÅNDAG

1. Pad Thai
med räkor och kyckling

2. Vegan: wokad färska grönsaker
toppade med cashewnötter,
serveras med jasminris

3. Banyan-curry (röd curry, jordnötssås, lite stark)
med kyckling eller vegetariska dumplings,
bambuskott, zucchini, chili och morötter,
serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks

6. Biff-sallad (175 kr)

TISDAG

1. Kycklingspett med jordnötssås
och lättfrästa grönsaker,
serveras med jasminris

2. Vegan: tofu med pak choi
och svamp,
serveras med jasminris

3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, bambuskott,
morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks

6. Biff-sallad (175 kr)

ONSDAG

1. Massaman-biff toppad med jordnötter
med morötter, zucchini och chili,
serveras med jasminris

2. Vegan: mapo tofu med salladslök
och skogschampinjoner,
serveras med jasminris

3. Grön-currygryta (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, färsk zucchini
och bambuskott, serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks

6. Biff-sallad (175 kr)

TORSDAG

1. Kyckling med Hoisinsås
samt färsk koriander och chili,
serveras med jasminris

2. Vegan: färsk tofu med broccoli
och bambuskott i chilisås,
serveras med jasminris

3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,
röd paprika, morötteroch limeblad,
serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks

6. Biff-sallad (175 kr)

FREDAG

Långfredagen serverar vi ingen dagens lunch utan bara à la carte.

Bokningsförfrågan

Notera att det här är en bokningsförfrågan och att bokningen först gäller i samband med att en bekräftelse skickas via e-post. Vi återkommer så fort vi kan!