Lunch
Dagens lunch 135 kr, inklusive sallad och bryggkaffe, serveras klockan 11-14
(pensionärserbjudande 120 kr, klockan 13-14)
Vecka 29
MÅNDAG
1. Kombo: Tom Yum-kyckling,
(svamp, morötter, minimajs och salladslök)
och friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wokad tofu med färsk svamp
och färska grönsaker, serveras med jasminris
3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, bambuskott,
morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)
TISDAG
1. Kombo: biff med färsk sötbasilika,
(blomkål, morötter och chili)
och friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wokade sojabitar med svamp
och färska grönsaker, serveras med jasminris
3. Grön-currygryta (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, färsk zucchini
och bambuskott, serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)
ONSDAG
1. Kombo: Orange chicken (wokad friterad kyckling
i en sötsur sås med smak av apelsin)
och friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wokad tzay med sötsur sås
och färska grönsaker, serveras med jasminris
3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,
röd paprika, morötter, limeblad och jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)
TORSDAG
1. Kombo: biff med mild vietnamesisk curry,
(selleri, morötter och chili)
och friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wokade äggnudlar med tofu
samt svamp och färska grönsaker
3. Banyan-curry (röd curry, jordnötssås, lite stark)
med kyckling eller vegetariska dumplings,
bambuskott, zucchini, chili och morötter,
serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)
FREDAG
1. Kombo: pankopanerad kyckling med passionsås,
och friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wokade risnudlar med tofu
samt svamp och färska grönsaker
3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, bambuskott,
morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)