Lunch

Dagens lunch 135 kr, inklusive sallad och bryggkaffe, serveras klockan 11-14

(pensionärserbjudande 120 kr, klockan 13-14)

Vecka 22

MÅNDAG

1. Nyhet! Kombo: kyckling med thai-basilka,
     (bambuskott, champinjoner och chili) &
     friterad kyckling, serveras med jasminris    

2. Vegan: wokad tofu med färsk svamp
     och färska grönsaker, serveras med jasminris

3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
    eller vegetariska dumplings
, körsbärstomater,
     röd paprika, morötter, limeblad och jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

TISDAG

1. Nyhet! Kombo: biff med vietnamesisk curry,
     (morötter, zucchini och minimajs) &
    
friterad kyckling, serveras med jasminris     

2. Vegan: risnudlar med tofu och chili
     samt färska grönsaker

3. Grön-currygryta (lite stark) med kyckling
     eller vegetariska dumplings, färsk zucchini
     och bambuskott, serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

ONSDAG

1. Panaeng-curry med kyckling och kokosmjölk
     zucchini, paprika, morötter och limeblad / jasminris   

2. Vegan: tofu med pak choi
     och svamp, serveras med jasminris

3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
     eller vegetariska dumplings, bambuskott,
     morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

TORSDAG

Ingen dagens lunch idag,

endast à la carte

FREDAG

1. Ny rätt: grillad kycklinglårfilé med
    mild curry- och kokossås,

     toppad med en mixad syrlig sallad & jasminris    

2. Vegan: grillad citrongräs-marinerad tofu
     med wokade färska grönsaker, serveras med jasminris

3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling

     eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,

     röd paprika, morötter, limeblad och jasminris

4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
    eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära,
     serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
     rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön

5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
     (färska egentillverkade udonnudlar)
     med kyckling eller soybean-sticks

6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
     samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)

Bokningsförfrågan

Notera att det här är en bokningsförfrågan och att bokningen först gäller i samband med att en bekräftelse skickas via e-post. Vi återkommer så fort vi kan!