Lunch
Dagens lunch 135 kr, inklusive sallad och bryggkaffe, serveras klockan 11-14
(pensionärserbjudande 120 kr, klockan 13-14)
Vecka 22
MÅNDAG
1. Nyhet! Kombo: kyckling med thai-basilka,
(bambuskott, champinjoner och chili) &
friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wokad tofu med färsk svamp
och färska grönsaker, serveras med jasminris
3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,
röd paprika, morötter, limeblad och jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)
TISDAG
1. Nyhet! Kombo: biff med vietnamesisk curry,
(morötter, zucchini och minimajs) &
friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: risnudlar med tofu och chili
samt färska grönsaker
3. Grön-currygryta (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, färsk zucchini
och bambuskott, serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)
ONSDAG
1. Panaeng-curry med kyckling och kokosmjölk
zucchini, paprika, morötter och limeblad / jasminris
2. Vegan: tofu med pak choi
och svamp, serveras med jasminris
3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, bambuskott,
morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)
TORSDAG
Ingen dagens lunch idag,
endast à la carte
FREDAG
1. Ny rätt: grillad kycklinglårfilé med
mild curry- och kokossås,
toppad med en mixad syrlig sallad & jasminris
2. Vegan: grillad citrongräs-marinerad tofu
med wokade färska grönsaker, serveras med jasminris
3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,
röd paprika, morötter, limeblad och jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
(färska egentillverkade udonnudlar)
med kyckling eller soybean-sticks
6. Lax Teriyaki (150 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (175 kr)