Lunch
Dagens lunch 135 kr, inklusive sallad och bryggkaffe, serveras klockan 11-14
(pensionärserbjudande 120 kr, klockan 13-14)
Vecka 16
MÅNDAG
1. Pad Thai
med räkor och kyckling
2. Vegan: wokad färska grönsaker
toppade med cashewnötter,
serveras med jasminris
3. Banyan-curry (röd curry, jordnötssås, lite stark)
med kyckling eller vegetariska dumplings,
bambuskott, zucchini, chili och morötter,
serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks
6. Biff-sallad (175 kr)
TISDAG
1. Kycklingspett med jordnötssås
och lättfrästa grönsaker,
serveras med jasminris
2. Vegan: tofu med pak choi
och svamp,
serveras med jasminris
3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, bambuskott,
morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks
6. Biff-sallad (175 kr)
ONSDAG
1. Massaman-biff toppad med jordnötter
med morötter, zucchini och chili,
serveras med jasminris
2. Vegan: mapo tofu med salladslök
och skogschampinjoner,
serveras med jasminris
3. Grön-currygryta (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, färsk zucchini
och bambuskott, serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks
6. Biff-sallad (175 kr)
TORSDAG
1. Kyckling med Hoisinsås
samt färsk koriander och chili,
serveras med jasminris
2. Vegan: färsk tofu med broccoli
och bambuskott i chilisås,
serveras med jasminris
3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,
röd paprika, morötteroch limeblad,
serveras med jasminris
4. Bowl (145 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan)
marinerad i soja och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Banh Canh (150 kr) udonnudelsoppa
med kyckling eller soybean-sticks
6. Biff-sallad (175 kr)
FREDAG
Långfredagen serverar vi ingen dagens lunch utan bara à la carte.