Lunch
Dagens lunch 140 kr, inklusive sallad och bryggkaffe, serveras klockan 11-14
(pensionärserbjudande 120 kr, klockan 13-14)
Vecka 36
MÅNDAG
1. Kombo: Kyckling-wok med röd curry
& friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wokad färska grönsaker
toppade med cashewnötter, & jasminris
3. Banyan-curry (röd curry, jordnötssås, lite stark)
med kyckling eller vegetariska dumplings,
bambuskott, zucchini, chili och morötter,
serveras med jasminris
4. Bowl (150 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Pho (160 kr) vietnamesisk nudelsoppa
med kyckling, biff eller tofu
6. Lax Teriyaki (160 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (185 kr)
TISDAG
1. Kombo: Pad Thai med räkor, kyckling
och breda risnudlar
& friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: tofu med pak choi
och svamp, serveras med jasminris
3. Röd-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, bambuskott,
morötter, chili och limeblad, serveras med jasminris
4. Bowl (150 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Pho (160 kr) vietnamesisk nudelsoppa
med kyckling, biff eller tofu
6. Lax Teriyaki (160 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (185 kr)
ONSDAG
1. Kombo: Biff med chili-beans
samt blomkål, chili, minimajs och morötter
& friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: mapo tofu med salladslök
och skogschampinjoner, serveras med jasminris
3. Grön-currygryta (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, färsk zucchini
och bambuskott, serveras med jasminris
4. Bowl (150 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Pho (160 kr) vietnamesisk nudelsoppa
med kyckling, biff eller tofu
6. Lax Teriyaki (160 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (185 kr)
TORSDAG
1. Kombo: Kycklingspett med jordnöt- och
rödcurry-sås, samt wokade grönsaker
& friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: färsk tofu med broccoli
och bambuskott i chilisås, serveras m. Jasminris
3. Panaeng-curry (lite stark) med kyckling
eller vegetariska dumplings, körsbärstomater,
röd paprika, morötter & limeblad, samt jasminris
4. Bowl (150 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Pho (160 kr) vietnamesisk nudelsoppa
med kyckling, biff eller tofu
6. Lax Teriyaki (160 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (185 kr)
FREDAG
1. Kombo: Biff med färsk pak choi och chili
& friterad kyckling, serveras med jasminris
2. Vegan: wok med tofu och färska grönsaker
smaksatt med vietnamesisk curry, samt jasminris
3. Banyan-curry (röd curry, jordnötssås, lite stark)
med kyckling eller vegetariska dumplings,
bambuskott, zucchini, chili och morötter,
serveras med jasminris
4. Bowl (150 kr) med skivad entrecote
eller tofu (vegan) marinerad i soja och ingefära,
serveras på risbädd toppad med rivna morötter,
rödkål, gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön
5. Pho (160 kr) vietnamesisk nudelsoppa
med kyckling, biff eller tofu
6. Lax Teriyaki (160 kr) med lättwokade grönsaker,
samt sesamfrön och jasminris (begränsat antal)
7. Biff-sallad (185 kr)